• Pécsi Craft APA dobozos sör

Pécsi Craft APA

American Pale Ale típusú felsőerjesztésű világos sörkülönlegesség, melyet infúziós eljárással főzünk. Íz- és aromajegyei elegánsan hordozzák a fajtajellegeket. Közepesen könnyű teste, hófehér krémes habkoronája, határozott, mégis harmonikus komlózása egyediséget kölcsönöz a sörnek. Nyitott kádas technológiával készül termék, erjesztési és érlelési ideje 4-5 hét. Citrusos íz- és aromajegyei kellemes felfrissülést nyújtanak fogyasztójának, köszönhetően a kiváló minőségű amerikai aromakomlóknak.

Keserűség: 31 IBU              Szín: 12 EBC

Tárolási és csapolási külön követelmények: A hordókat felbontás előtt fejjel lefelé, hűvös helyen kell tárolni. Megbontás előtt alaposan össze kell rázni/forgatni. A napi csapolás befejeztével a sörcsap vezetékét át kell öblíteni, a hordó csatlakozását le kell tisztítani. Következő napi sörcsapolás előtt a fent leírtakat el kell végezni.

Egyéb információk: Szűretlen termék lévén élesztőzavaros, a hordó felkeverésének mértékében változhat a pohárba jutó élesztő mennyisége. Az APA típusú sörök fajtajellege a magasabb komlótartalom és az ezzel együtt járó karakteresebb, keserűbb íz.

  • Alkoholtartalom: 5% V/V

  • Eredeti extrakt: 12°B

  • 0,33L palack, 0,5L doboz, 20L KEG